Stopcontacten aansluiten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Haarlem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Onderschat het onderhouden van uw schakelaars niet

Het elektrische systeem van uw huis moet altijd in goede staat zijn. Het moet niet alleen uw huis veilig van stroom voorzien, het moet ook voldoende stroom kunnen leveren om aan de behoeften van u en uw gezin te voldoen. Er zijn maar twee plekken waar u in contact moet komen met de elektrische bedrading van uw huis: schakelaars en stopcontacten. Als deze beschadigd raken, kan dit u en uw gezin in gevaar brengen. Neem contact op met Elektricien Haarlem om er zeker van te zijn dat uw elektrische voorzieningen correct werken en voor hulp bij stopcontacten aansluiten.

Bescherm schakelaars en stopcontacten

Schakelaars en stopcontacten zijn ontworpen om u en uw gezin te beschermen tegen de elektrische stroom waarop ze zijn aangesloten. Als ze echter gebarsten of anderszins kapot zijn, zijn ze niet langer effectief – en bovendien werken ze misschien niet eens meer. Voorkom dat ze barsten, breken of breken door extra voorzichtig te zijn bij het verplaatsen van zware voorwerpen zoals meubels.

Voorkom elektrische overbelastingen

Naast schade door fysiek geweld, kunnen schakelaars en stopcontacten worden beschadigd door elektrische overbelasting. Zo moet u soms opnieuw uw stopcontacten aansluiten. Deze treden op wanneer een circuit te veel elektrische stroom krijgt en ze zijn extreem gevaarlijk. U kunt overbelasting voorkomen door grote apparaten altijd rechtstreeks op een stopcontact aan te sluiten. Een multi-outlet converter of verlengsnoer mag alleen worden gebruikt als dat nodig is, dus probeer ook verstandig om te gaan met stekkerdozen. Ze veranderen de hoeveelheid stroom die van het stopcontact wordt ontvangen niet, maar kunnen overbelast raken.

Pas op voor warme borden, een brandende geur of een tintelend gevoel als u ze aanraakt. U moet erachter komen wat de schade veroorzaakt en het meteen laten repareren. Er wordt ten zeerste afgeraden dat u uw elektra zelf gaat repareren. Aangezien elektrische zaken uiterst gevaarlijk kunnen zijn, is het belangrijk om een professional te bellen, zoals Elektricien Haarlem.

Heeft u een upgrade nodig?

Het is belangrijk om te begrijpen dat als u in een ouder huis woont, uw bedradingssysteem waarschijnlijk niet is afgestemd op het elektriciteitsverbruik van uw huishouden. De reden hiervoor is dat zelfs nog maar 20 jaar geleden, huizen veel minder apparaten en persoonlijke elektronica hadden dan we nu hebben. Als u merkt dat u zich zorgen maakt over het gebruik van te veel verlengsnoeren, heeft u waarschijnlijk niet voldoende stopcontacten voor uw behoeften. Neem daarom contact op met ons voor stopcontacten aansluiten.

Neem vandaag nog contact op met Elektricien Haarlem nog voor al uw elektrische behoeften!

Stopcontacten aansluiten
Call Now Button