Stoppen doorgeslagen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Haarlem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Een goed onderhouden elektriciteitssysteem in huis zou je geruststellen. Het slechte nieuws is dat je onverwachte elektrische ongelukken niet kunt voorkomen zoals stoppen doorgeslagen. Elektrische zekeringen zijn belangrijk en zijn altijd aanwezig in elk type circuit in gebouwen, apparaten, voertuigen en componenten. Ze fungeren als een signaal van bescherming om ernstige elektrische problemen in de toekomst te voorkomen. Het dient als preventie van stroomuitval en helpt brand te voorkomen die wordt veroorzaakt door een elektrische storing. Hun prestaties verslechteren echter na verloop van tijd en ze kunnen een oorzaak worden van elektrische branden als gevolg van onjuist gebruik of verkeerde installaties.

 

Zekeringen slaan soms door

Niets kan eeuwig meegaan, ook uw elektrische zekeringen niet. Er zijn enkele belangrijke oorzaken waarom ze blazen. De meest voorkomende reden is overbelasting. Dat betekent dat je te veel apparaten aansluit en te veel lampen tegelijk aandoet. Het metalen lint in deze zekering zou smelten zodra het niet te veel capaciteit aankan of wanneer het zijn limiet heeft bereikt. Dit kan resulteren in een plotseling stroomverlies. Zodra u dit probleem heeft opgemerkt, moet u er iets aan doen. U kunt bijvoorbeeld de doorgebrande zekering vervangen door een andere met dezelfde grootte en eigenschappen. Afgezien van overbelasting, is een andere veelvoorkomende oorzaak dat de hete draad de neutrale of aardingsdraad raakt. Mensen noemen dit ongeval een kortsluiting. De belangrijkste oorzaak is ofwel de losse draadverbindingen of schade. Het zal veel tijd en moeite kosten om de oorzaak van het probleem van doorgebrande zekeringen te achterhalen. Zo kan een korte inspectie door een elektricien een grote hulp zijn.

 

Doorgebrande zekeringen repareren

Elke huiseigenaar zou een beetje moeten leren over het elektriciteitssysteem van hun huis. De belangrijkste taak is om eventuele fouten meteen op te merken en daarna een oplossing te vinden. Wanneer het om een ​​geval als doorgebrande zekeringen gaat, dient u eerst alle elektrische apparaten los te koppelen. Vervolgens moet u de hoofdstroom uitschakelen door onmiddellijk naar het elektrische paneel te gaan. Daarna zou u de zekeringkast moeten vinden. De locatie is in elk huishouden anders. De meeste mensen plaatsen het meestal in hun kelder of garage. Vervolgens zou u de kapotte of gesprongen zekering moeten kunnen identificeren. Als dit werk je teveel wordt, laat het ons dan professioneel uit handen nemen. Zodra we de kapotte zekering hebben gevonden, vervangen we deze door een nieuwe. Vervolgens moeten we deze nieuwe opstelling testen, zodat deze goed kan werken. Het vinden van de oorzaak van doorgebrande zekeringen is voor ons geen moeilijke taak. Vertrouw daarom altijd op een betrouwbare elektricien.

stoppen doorgeslagen
Call Now Button