Meterkast vervangen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Haarlem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

De meterkast laten vervangen door Elektricien Haarlem? Wanneer uw meterkast verouderd is, kunt u overwegen deze te laten vervangen. Dit kan nodig zijn als de meterkast niet meer voldoet aan de huidige veiligheidsnormen. Een andere reden om uw meterkast te vervangen, is wanneer u van plan bent om meer elektrische apparaten in huis te gebruiken. In dat geval kunt u overwegen om een grotere meterkast te laten installeren of extra groepen aan te sluiten. Een erkende elektricien kan de juiste advies geven en de meterkast vakkundig vervangen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervangen van meterkasten en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

Veiligheid staat voorop tijdens het vervangen van de meterkast

Op het moment dat je de meterkast laat vervangen, is het belangrijk om te weten dat veiligheid altijd voorop staat. Een erkende elektricien zal ervoor zorgdragen dat alles veilig wordt aangesloten en conform de huidige veiligheidsnormen gebeurt. Wanneer je kiest voor een grotere meterkast, moet deze ook qua afmetingen aan de Veiligheidsnorm NEN 3140 voldoen. Dit betekent onder andere dat de meterkast minimaal 60 cm van de vloer af moet hangen en dat de hoogte minimaal 2,5 meter moet zijn.

Hoeveel groepen in de meterkast?

Het aantal groepen in een meterkast wordt bepaald door het aantal apparaten dat je wilt aansluiten. Wanneer je bijvoorbeeld 5 apparaten wilt aansluiten, dan heb je minimaal 3 fasegroepen nodig. Deze apparaten kunnen dan elk op een aparte fase aangesloten worden. Heb je echter maar 1 of 2 apparaten die je wilt aansluiten, dan kun je kiezen voor 1 of 2 fasegroepen. Wanneer je nog niet weet hoeveel groepen je nodig hebt, kun je contact opnemen met een erkende elektricien. Zij kunnen je adviseren over de juiste keuze.

Abb meterkasten van top kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen en meterkasten. Zo hebben wij onder andere de Abb meterkasten in ons assortiment. Deze meterkasten zijn van top kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Wanneer je kiest voor een Abb meterkast, weet je dus zeker dat je een goede keuze maakt.

Wat kost het vervangen van de meterkast?

Het exacte bedrag dat je moet betalen voor het vervangen van de meterkast, hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type meterkast en het aantal groepen dat je wilt laten installeren. Wanneer je een offerte aanvraagt, nemen wij alle factoren mee in de berekening. Op die manier weet je precies wat de kosten zullen zijn.

Laat de meterkast vervangen door een elektricien

Het is altijd raadzaam om de meterkast te laten vervangen door een erkende elektricien. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om de meterkast veilig te vervangen. Wij geven u altijd uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

Meterkast vervangen haarlem
Call Now Button