Stoppenkast vervangen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Haarlem?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Uw oude stoppenkast vervangen door een nieuwe is niet altijd nodig. Soms kan het vervangen van de oude groepenkast door een nieuwe u veel geld besparen. In sommige gevallen is het verstandig om de oude groepenkast te laten vervangen door een nieuwe. Als u twijfelt of uw oude stoppenkast moet worden vervangen, kunt u contact opnemen met onze ervaren elektricien. Zij kunnen beoordelen of de oude groepenkast aan vervanging toe is.

Een oude stoppenkast vervangen

Als u besluit om de oude groepenkast te vervangen, kunt u dit zelf doen of u kunt een erkende elektricien inschakelen. Het vervangen van een groepenkast is niet moeilijk, maar er kunnen wel risico’s aan verbonden zijn. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en de instructies goed op te volgen. Wilt u liever geen risico lopen? Schakel dan een erkende elektricien in. Zij kunnen de groepenkast snel en veilig vervangen.

Het vervangen van een stoppenkast duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Dit is afhankelijk van de grootte en het type groepenkast. Als u besluit om zelf de groepenkast te vervangen, moet u rekening houden met deze tijdsindicatie. Wilt u weten hoe lang het precies gaat duren? Vraag dan een offerte aan bij ons specialistisch elektra bedrijf. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de kosten te bespreken.

De kosten voor het vervangen van een stoppenkast zijn afhankelijk van de grootte en het type groepenkast. Een standaard groepenkast kost ongeveer €500,-. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn?

Een moderne groepenkast is een stuk veiliger

Een moderne groepenkast, ook wel een dubbele of tweedraads groepenkast genoemd, is een stuk veiliger dan een oude stoppenkast. Dit komt doordat er in een moderne groepenkast geen enkele leiding met hoogspanning aanwezig is. Hierdoor is de kans op stoomstoringen veel kleiner.

In sommige gevallen kan het vervangen van de oude stoppenkast voor een nieuwe en moderne groepenkast veel geld besparen. In sommige gevallen is het verstandig om de oude stoppenkast te vervangen voor een moderne. Als u twijfelt of uw oude stoppenkast kan worden vervangen door een nieuwe, kunt u contact opnemen met een erkende elektricien. Zij kunnen beoordelen of de oude groepenkast aan vervanging toe is.

Het vervangen van een groepenkast duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Dit is afhankelijk van de grootte en het type groep dat je nodig hebt.

3 fase aansluiting
Call Now Button